Volframlegeringar vevaxel Motvikt

Volframlegeringar vevaxel Motvikt

Volfram legering motvikterska läggas i biltävlingar för att stabilisera bilen och se till att bilen är inom korrekt viktklass för loppet genom att lägga mer tyngd över drivhjulen.

Volframlegeringar används i vevaxeln som motvikt. De volframlegeringar vevaxel motvikter är utformade för att kompensera vikten av stången och kolvar. Det är viktigt att de vevaxlar måste vara balanserad för skräddarsydda stång och kolvkombination. Eftersom volfram legering har hög densitet, så att lägga till WHA balansvikt i racerbil har bra verk förbättra prestanda hos racerbil under racing framsteg, vilket bidrar till bättre kontroll av bilens rörelser. 

Varför Tillämpa volframlegeringar

Med hög densitet, god mekanisk hållfasthet och lätt bearbetade funktioner, volfram legering motvikter är det bästa valet för fordonsindustrin.

Den höga tätheten av volframlegering gör det möjligt att minska den fysiska storleken på komponenter sedan ge fördelen med bättre kontroll av viktfördelning och ökar känsligheten i kontrollerande mekanismer. Volfram legering är ett idealiskt material för den situation som behöver en stor massa inom ett begränsat område.