Volframlegeringar Golfklubb Motvikt

Volframlegeringar Golfklubb Motvikt

Volfram legering golfklubb motvikt inlägg låter golfare enkelt justera känsla och prestanda för varje klubb.

Volfram legering golfklubb motvikt, en del kallar det motverka balansera medan andra kallar det tillbaka viktning, som visades för att hjälpa golfare slår ungefär 30 farer och 70 procent rakare.

Nyligen framgång för förbättring av både avstånd och riktning successivt har lockat golfare uppmärksamhet och ökat användningen av en ny produkt som kallas volframlegeringar motvikten. Golfare kan lägga vikt ner skaftet i olika befattningar som skapar förändringar i svingspår och släpp dynamiken i golfklubbar vilket förbättrar golfarens riktning och avstånd.  

Theory of volframlegeringar Golfklubb Motvikt 

Det finns goda skäl att experimentera med att ändra balansen i din golfklubb. Mer avstånd, rakare slag. Vad är det för fel med det? 

En typ av volframlegering golfklubb motvikt innefattar en huvudkropp av klubbhuvud som är gjord av låg täthet, lätt och hård legering, en motvikt slits, en halsdel och volframlegering motvikt. Motvikten slot är i form av långa spåret eller ring kortplats, är det förlovad med botten eller mitten och periferin av klubbhuvudet "huvuddel är volframlegeringar motvikt tas i motvikten platsen och hals delen svetsas på en sida av den övre delen av klubbhuvudets huvudstomme för att ge klubbhuvud. Golf klubbhuvuden med olika vikter kan tillverkas av det förändrade läget för motvikten platsen svetsning på klubbhuvudet huvuddel, så att varje golfare kan matchas med olika golfklubba. 

Varför Behöva Tungsten Alloy Motvikt Inserts

Det övergripande balansering av en golfklubba är viktigt för att uppnå optimala resultat genom att producera mer solid kontakt, konsistens och ökad distance.Tungsten legering motvikt ökad bollhastighet och hjälpa en spelare att uppnå en mer konsekvent sving väg och ansikte vinkel vid träffen. En klubb som totalt sett är för huvudet tungt kommer att bli svårt att komma tillbaka klubben till en fyrkantig läge. Dessutom kan detta uppmuntra en spelare att släppa klubban för tidigt i nedgången och råna golfaren av värdefulla avstånd.

Volfram legering motvikt kan hjälpa till att lösa dessa situationer genom att flytta tyngdpunkten i klubben närmare golfare händer, precis på samma sätt som en konståkare drar sina vapen i deras kropp gör dem snurra fortare. De kontrabalanseringsvikter har i stort sett samma fördelar för över-längd klubbar. Dessa vikter helt enkelt in i rotändan av skaftet före montering av grepp.